keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Mustasukkaiset




Isi, äiti, pikkuveli & isosisko



Haikeus on hiipinyt sisuksiin. Miten kesäloma voikin aina sujahtaa ohi niin nopeasti? Minä en ole vielä valmis. Luvatut helteetkin jäivät saapumatta. Vielä oltaiisin haluttu päivän uimaretkelle. Viimeiset yhteiset lomapäivät eletään kuitenkin täysillä ja nauttien. 

Vaijeri löytyi kesäkuun alusta Granitista ja pääsi nyt paikoilleen eteisen uudistuksen myötä. Tytär on alkanut piirtää ihmisille korvat. Kunnon apinaperhe ;)  Poika on päässyt ensimmäistä kertaa kunnolla junaradan lumoihin. Isikin on innoissaan. Broilerisalaatti olisi ollut maailman ihaninta, jos en olisi yrttiöljyyn laittanut merisuolaa 2rkl ripauksen sijaan. Joskus noita sooseja kannattaisi maistaa ennen yhteen sekoittamista... Hups, tekevälle sattuu ja muistanpahan ensi kerralla!

Keittiön tuolit jäävät mustasukkaisina odottamaan kotiin meidän lähtiessä huomenna Hippaloimaan. Tiirinkosken tehtaallakin olisi kiva käydä. Jatkuvasti irtoaviin huopatarroihin kyllästyneenä nappasin mainion idean tuolin tassuihin Saaristohuvila-blogin Tarulta.

22 kommenttia:

  1. Kivat sukat! Meillä on tyttöteini ottanut ihan omatoimisesti vastaavaan käyttöön oikeita sukkia tuolta pohjattomasta parittomien sukkien varastosta, mutta tämä versio olisi kyllä huomattavasti esteettisempi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, kätevää hyödyntää parittomat sukat tuohon. Vauvan sukat vois olla söpötkin ;)

      Poista
  2. Sama sukkaidea samaisesta ihanasta blogista on minullakin muhimassa ja odottamassa toteutusta :). Ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli vaan pakko toteuttaa, niin oli hyvä esimerkki! :) Kiitos Tarja!

      Poista
  3. Kiva idis ja mahti salaatilta näyttää kaikesta huolimatta:) Harmi, et loma alkaa vedellä viimeisiä, mutta onneks elämä jatkuu sittenkin. Tiirinkoski on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä onnekseni tiputtelin omalle lautaselleni vain kuvaukselliset pari tippaa ja ruoka maistui muutamaa kakistelua ja ylimääräistä vesikulausta lukuunottamatta. Mies-rukka kaatoi öljyä reilusti ja suurin osa jäi syömättä :-/ Lapsille ei ehditty sitä juuri antaa, ja hyvin maistui :) Kiitos Selma! Tiirinkosken vierailua odotan todella. Kerran jo käytiin portilla tänä kesänä, kun en tajunnut tarkistaa aukiolopäiviä...

      Poista
  4. Mä kans niin odotin niitä helteitä! Pari helteistä päivää meille vielä tähän loman loppuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin me toivotaan!! Nythän tuo foreca taas näyttäis lupaavalta, mutta jos jotain on tänä kesänä oppinut, niin aurinkoa luvatessa pessimisti ei pety ja sadekartan edessä uikkarit esiin ;D

      Poista
  5. Ihanat nuo sukat! Ja kiva idea! Jaksais vaan tarttua tuumasta toimeen:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lattia alkoi näyttää ihan kaamealta tarratahroineen, mutta nyt suhisee villasukat ihanasti :) Tosiaan huippuidea. Pitkään mäkin tätä aikailin, mutta nopeastihan noita teki kun kerran hommiin alkoi :)

      Poista
  6. Aika on taas mennyt siivillä. Mun on pitänyt tuhat ja sata kertaa kommentoidakin, mutta jotenkin se vaan on jäänyt, kun on (olevinaan) niin kiire koko ajan.

    Aivan loistava perhepotretti ♥

    Tuo vaijeri nipusineen on tosi kiva ja käytännöllinen. Mua harmittaa, etten kerennyt kunnolla käymään Granitissa meidän reissun aikana. Kävin vain kerran nopeesti piipahtamassa ja silloin ostin vain viemisiä ystävän uuteen kotiin. Itselle oli tarkoitus tehdä ostoksia myöhemmin, mutta se vaan jotenkin jäi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen ja tunnistan kiireen...

      Eiks oo ihan näköisiä? Äitillä on vissiin vähän tummat silmänaluset tai levinneet meikit ;)

      Kivoja viemisiä löysitkin :) Ostoslistaa voi lähettää jos jotain erityisesti jäit kaipaamaan! Varsinkin Smartpostin alekampanjoiden aikana noitahan postittaa helposti!

      Poista
  7. Noi sukat on ihan mahtava idea! Ja mitä tulee noihin piirrustuksiin, niin noita "yksitumaisia" rulee ikävä kun lapset kasvaa. Ihan helmiä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukat on kyllä tosi näppärät! Voin kuvitella että näitä piirroksia tulee tosiaan ikävä. Pitää nyt ottaa mahdollisimman moni talteen :) Taiteilija itse on vaan kovin kriittinen. Tämäkään ei kuulemma saisi olla esillä (ei kyllä selvinnyt miksi)...

      Poista
  8. Ihanat sukat. Sopii tuohon tuoliin kuin nenä päähän! Me saatiin nauttia tänään kunnon helteestä, ei kyl meidän harmiksi ehditty paljoa muuta kuin uurastaa yläkerrassa. Nauttikaa loppulomasta niin paljon kuin se vaan on mahdollista. Meillä lomat on vielä edessäpäin! Ja arvaas ootetaanko niitä?!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukat tosiaan uudistaa näitä tuoleja kivasti :) Ja ihan mahtavaa kun ei tarvitse niiden tarrojen kanssa enää pelata. Tänne vaan luvataan ja luvataan sitä hellettä, mutta ulkona näyttää taas kovin harmaalta... Kiitos, kyllä me nautitaan! Ja nauttikaa te kun loma alkaa! Olis kyllä mahtavaa kun olis loma vasta edessäpäin, vaikka odotus olisikin ollut pitkä :)

      Poista
  9. Hei ihanat sukat <3
    Täytyykin ottaa projektiksi.

    Nimimerkillä: keittiöntuolien irtoaviin huopatassuihin kyllästynyt

    ps. tuoli näyttää tutulta :)
    http://www.sateenkaariajaserpentiinia.fi/2013/05/maalla.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näähän sopii mainiosti sun jämälankaprojektin jatkoksi! :) Ja sit meidän tuolit pääsee taas samistelemaan ;) On tosiaan ihan samanlainen!

      Poista
  10. Jee, tuolisukkamania! :D Hienot tuli :) Omat sukkaset on kestäneet hyvin, ei ole tullut kulumareikiä tms vaikka tuoleja siirrellään joka päivä. Ei enää ikinä huopatassuja :)

    Tosi kivan näköinen tuo eteisen vaijeri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pikkuruisia sukkia kaikille! Kiva kuulla että ovat hyvin kestäneet! Sitä mietinkin että kuinkahan paljon näitä jaksaa virkkailla jos pitää edelleen jatkuvasti uusia. Kiitos hyvästä ideasta!! :)

      Vaijeri on kiva, mutta arvaa vaan meinasiko aiheuttaa kriisinpoikasta kun pohdin että mitäs siihen nyt sitten ripustaa kun on niin näkyvällä paikalla... Eiköhän se tuossa pikkuhiljaa ala elää omaa elämäänsä ;D

      Poista
  11. Ihanat tassut! Ja voi, junaradan kanssa teillä tulee olemaan vielä hauskaa! Meitä se on viihdyttänyt jo parin vuoden verran ja edelleen se on ykkösjuttu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyvin toimivat tassut :) Äkkiä pitäisi virkata lisää, niin voisi kaikista tuoleista hyvästellä tarratahmat! Mä toivon että junarata innostus säilyy! Sitä on itsekin hauska rakennella ja on vielä niin kivan näköinen, ettei haittaa vaikka se tuolla pitkin poikin lattioita menee :)

      Poista